Makelaars Van breidt uit naar Purmerend

1 augustus 2024

Onlangs hebben we de coming soon website gelanceerd van Teunisse Makelaars van Purmerend, de nieuwe tak van het Makelaars Van concept. Deze lancering is het startschot van de expansiestrategie van Makelaars Van na hun succesvolle ontwikkeling in Amsterdam. Purmerend is de eerste in een reeks van geplande nieuwe vestigingen.

Met de uitgebreide coming soon site kan Teunisse direct aan de slag om nieuwe makelaars te werven en potentiële partners om het team uit te breiden. Ondertussen werken wij aan de doorontwikkeling van het platform.

Nieuwe stap

Het Makelaars Van concept heeft zijn succes al bewezen in Amsterdam waar Makelaars van Amsterdam inmiddels een van de grootste makelaarskantoren is. De uitbreiding naar Purmerend is een belangrijke stap in de groeiambities. De combinatie van lokale expertise van Teunisse Makelaars en de innovatieve aanpak van het Makelaars Van concept belooft een krachtige synergie te creëren en de Purmerendse vastgoedmarkt een nieuwe impuls te geven.

Moderne makelaardij

Onze rol in dit project onderstreept het belang van een sterke digitale strategie in de moderne makelaardij. Hiermee positioneert Teunisse Makelaars van Purmerend zich als een vooruitstrevende speler in de lokale woningmarkt. Deze lancering is het begin van een spannende periode van groei en innovatie voor het Makelaars Van concept. Met Purmerend als springplank, lijkt de weg vrij voor verdere expansie en het vernieuwen van de makelaardij in Nederland.

Grip Online ondersteunt het ‘Makelaars Van’ concept structureel met het dagelijkse beheer en doorontwikkelen van de websites.

Nieuwsgierig? Bekijk de coming soon site van Teunisse Makelaars van Purmerend