Mijlpaal: 1000ste nieuwsbrief voor Boekhandel De Slegte

14 september 2024

Onlangs hebben we de duizendste nieuwsbrief voor onze klant Boekhandel De Slegte verzonden. Een belangrijk moment in onze langdurige, nauwe samenwerking als online afdeling voor de boekhandelsketen.

Complete e-mail marketing service

Sinds het begin van onze samenwerking verlenen we een complete e-mail marketing service voor De Slegte. Twee keer per week verzorgt ons team een nieuwsbrief waarin we alle taken uit handen nemen, waaronder:

  • Webredactie
  • Grafische vormgeving
  • Opmaak
  • Rapportage
  • Verzending via ons eigen mailprogramma

Deze totale aanpak stelt De Slegte in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een consistente en professionele online presentatie.

Effectieve klantcommunicatie

E-mailmarketing is een van de meest effectieve manieren om met klanten te communiceren. Voor De Slegte is dit van grote waarde gebleken. De tweewekelijkse nieuwsbrief biedt een direct kanaal om klanten te informeren over:

  • Nieuw aanbod
  • Speciale acties
  • Evenementen in de winkels
  • Interessante boektitels

Deze directe lijn naar de klant heeft aantoonbaar bijgedragen aan het stimuleren van de online verkoop voor de boekwinkels van De Slegte.

Verbreding van het aanbod

Een belangrijk aspect van onze e-mailcampagnes is de mogelijkheid om klanten kennis te laten maken met het volledige aanbod van De Slegte. Waar veel klanten De Slegte primair kennen om hun uitgebreide collectie tweedehands boeken, biedt de nieuwsbrief een goed platform om ook het aanbod nieuwe boeken online onder de aandacht te brengen.

Deze strategie heeft geleid tot een merkbare verbreding van de klant interesse en heeft De Slegte geholpen om zich te positioneren als een veelzijdige boekhandel voor zowel nieuwe als tweedehands boeken, rams en voordeelboeken, e-Books en luisterboeken.

Met het steeds veranderende digitale landschap blijven we innoveren om de online presentatie van De Slegte te versterken en hun klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Op naar de volgende 1000 nieuwsbrieven!

Nieuwsgierig? Ga naar deslegte.com voor een compleet beeld van onze werkzaamheden voor Boekhandel De Slegte.

Of abonneer je op de De Slegte nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe partijen, bijzondere selecties en aanbiedingen nog voor het op de website staat!